Onze webshop is vanaf heden gesloten

Na ruim 2 jaar hebben we helaas moeten besluiten om te stoppen met het bezorgen van bestellingen.
Door de stijgende kosten van het bezorgen en het moeilijk kunnen vinden van de juiste mensen hebben we besloten ons volledig te richten op onze markten en de fruitschuur.

Vrijdag 14 juni bezorgen we voor het laatst.
U kunt ons vinden op de volgende markten:
Woensdag: Kesteren van 07:00 tot 13:00
Donderdag: Achterberg van 07:00 tot 13:00
Vrijdag: Heteren van 07:00 tot 13:00
Zaterdag: Kesteren van 07:00 tot 12:30
Beusichem van 07:00 tot 13:00
Zaterdag: Fruitschuur Ommeren van 08:00 tot 17:00

We bedanken jullie voor de trouwe bestellingen en hopen jullie terug te zien op onze markten!
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via : info@vanalfenfruit.nl of bel 06 53383105

Inspiratie

PORTOBELLO OP DE BBQ

Je kan de portobello zo op het rooster leggen of leg ze in aluminiumfolie op de barbecue. Ingrediënten voor 4 personen 4 portobello’s 8 cherrytomaatjes Blaadjes basilicum 4 el olijfolie 200 gr mozzarella kaas ( kleine bolletjes) peper grof zeezout Gegrilde portobello zo maak je het Smeer de portobello’s in met olijfolie en bestrooi met[...]
Lees meer

Aardbeientaart met frambozen

Aardbeientaart met frambozen Ingrediënten: Voor de kruimelbodem: 250 gr lange vingerkoekjes 150 gram gesmolten boter Boter om in te vetten Voor de vulling: 50 ml kokoslikeur Sap van 1 citroen 50 gr suiker 7 blaadjes gelatine 300 gr volle yoghurt 400 ml slagroom Decoratie: 500 gr aardbeien 250 gr frambozen 1 zakje heldere taartgelei Bereiding:[...]
Lees meer

Rabarber compote met Aardbei

Rabarber compote met aardbei voor 4 bakjes Ingrediënten: 1 kg rabarber 400 ml water 3 el rietsuiker ( afhankelijk van hoe zoet je de compote wil hebben) 500 gram aardbeien 1 tl vanille extract of 1 zakje vanillesuiker 1 tl kaneel Bereiding: De rabarber wassen. Uiteinden verwijderen en de draden eraf trekken. Rabarber in stukjes[...]
Lees meer

Guacamole

Zelfgemaakte guacamole is heel makkelijk en snel te maken, en vooral heel erg lekker. Wat heb je nodig: 2 eetrijpe avocado Een pepertje naar keuze Een flinke ui 2 tenen knoflook of een theelepel gehakte knoflook Een flinke tomaat Sap van een limoen Peper en zout   Hoe maak je het: Snij de avocado doormidden[...]
Lees meer

Gegrilde ananas

Gegrilde ananas Verwarm de gril voor op de hoogste stand. Snij de ananas in 4 delen. De schil laten we eraan, wel de kern uit ananas snijden. Snij het vruchtvlees op verschillende plaatsen in en leg de ananasschuitjes in een ovenvaste schaal. Strooi Bruine basterdsuiker over de ananas. Ananas onder de grill plaatsen en ca.[...]
Lees meer

Bloemkool met een sausje (die niet uit een pakje komt)

Bloemkool met een sausje (die niet uit een pakje komt) Wat heb je nodig: 1 bloemkool 20 gram boter volle eetlepel bloem 1 theelepel uipoeder 1 eetlepel verse bieslook 250 ml melk zout en nootmuskaat naar smaak Hoe maak je het? Bloemkool Snij de bloemkool in flinke roosjes  en was deze onder de stromende kraan.[...]
Lees meer

Hoe kook je asperges

Hoe kook je asperges wat heb je nodig: · 500 gram asperges per persoon · water · zout en suiker · eventueel een klontje roomboter · Breede pan bv hapjespan waar de asperges in kunnen liggen Hoe kook je asperges: 1. Schil de asperges heel goed met een dunschiller of een aspergeschiller. 2. Snijd het[...]
Lees meer

Bietenstamppot

Hoofdgerecht voor vier personen.   Wat heb je nodig;   500 gram rode bieten 2 middelgrote uien 1 kilo kruimige aardappels 1 grote appel, liefst een zure Melk Klontje boter Zout en vers gemalen zwarte peper   Hoe maak je het;   Kook 500 gram bieten en laat ze afkoelen. Haal de schil eraf en[...]
Lees meer