Online groenten bestellen

Online groenten bestellen

Online groenten bestellen doe je vanuit je luie stoel. Dat is nu mogelijk bij Van Alfen Fruit uit Ommeren. En verser dan dit wordt het niet. Ons bedrijf bestaat al ruim 100 jaar en daar zijn we trots op. Sinds jaar en dag staan we met verse groenten en fruit op markten in de Betuwe. Door ons enorme netwerk aan leveranciers en slimme distributie vinden onze verse groenten en fruit de kortste weg van het land naar jouw fruitmand.

Nu ook online groenten bestellen

Hoewel we vooral markten bezoeken in de regio, krijgen we ook veel bestellingen uit heel Nederland. Dat heeft ons doen beslissen om online groenten bestellen mogelijk te maken. Dezelfde kwaliteit, eenvoudig af te roepen en snel thuisbezorgd. Sterker nog, bestel je voor 12.00 uur, dan heb je je groenten en fruit de volgende dag al in huis. Dat is vrij uniek voor dergelijke versproducten. Ook gaan we heel we heel flexibel om met het online groenten bestellen. Zo kun je bestellen in gewicht maar ook per stuk. Zo heb je altijd de juiste hoeveelheid groenten of fruit in huis

Online groenten bestellen uit de streek

Naast leverancier van groente en fruit zijn wij zelf ook teler. Met deze achtergrond en onze jarenlange ervaring staat kwaliteit altijd voorop. Waarbij we kiezen we voor producten uit de streek. De Betuwe staat bekend om z’n fruittelers en onze klanten weten inmiddels dat hier ook de beste kwaliteit vandaan komt. Daar staan wij 100% voor in.

Groot assortiment groenten en fruit

In onze webshop vind je een enorm assortiment aan groenten en fruit. Uiteraard vind je hier de basisproducten zoals: appels, peren en bananen (en qua groenten: aardappels, sla en uien), maar onze online winkel biedt juist ook producten die niet overal te koop zijn. Zo tref je er tal van exotische fruitsoorten aan, zoals: kiwano, mangistan en kaapse goudbes. Dat maakt online groenten bestellen eenvoudig. En dat tegen aantrekkelijke prijzen. Kijk maar gerust eens rond.

Zakelijk gezond

Een andere tak van ons bedrijf is de levering van fruit aan de zakelijk markt, het zogenaamde ‘werkfruit’. Op basis van een abonnement krijgt een ondernemer periodiek (wekelijks, maandelijks, enzovoorts) vers fruit geleverd op de zaak. Deze fruitboxen kunnen zelf worden samengesteld. Dus ook zakelijk bestel je je fruit bij Van Alfen fruit uit Ommeren. We leveren door geheel Nederland.

Wil je het gemak van online groenten bestellen ervaren tegen absolute kwaliteitsgarantie? Dan is Van Alfen Fruit jou graag van dienst. Klik hier om onze Facebookpagina te bezoeken.