Webshop groenten en fruit

Webshop groenten en fruit

Zoek je een webshop groenten en fruit om online groenten en fruit te bestellen? Die heb je nu gevonden. Bestellen doe je vanuit je luie stoel. Dat is mogelijk bij Van Alfen Fruit uit Ommeren. En verser dan dit wordt het niet. Ons bedrijf bestaat al ruim 100 jaar en daar zijn we trots op. Sinds jaar en dag staan we met verse groenten en fruit op markten in de Betuwe. Door ons enorme netwerk aan leveranciers en slimme distributie vinden onze verse groenten en fruit via de webshop groenten en fruit de kortste weg van het land naar jouw fruitschaal.

Verse ingrediënten bij webshop groenten en fruit bestellen

Hoewel we vooral markten bezoeken in de regio, krijgen we ook veel bestellingen uit heel Nederland in onze webshop groente en fruit. Online groenten en fruit bestellen is nu eenvoudig mogelijk. Dezelfde kwaliteit, op simpele wijze af te roepen en snel thuisbezorgd. Sterker nog, bestel je voor 12.00 uur, dan heb je je groenten en fruit de volgende dag al in huis. Dat is vrij uniek voor dergelijke versproducten. Ook gaan we heel we heel flexibel met het online groenten bestellen. Zo kun je bestellen in gewicht maar ook per stuk. Zo heb je altijd de juiste hoeveelheid groenten of fruit in huis.

Groenten en fruit uit de streek

Naast leverancier van groente en fruit zijn wij zelf ook teler. Met deze achtergrond en onze jarenlange ervaring staat kwaliteit altijd voorop. Waarbij we kiezen we voor producten uit de streek. De Betuwe staat bekend om z’n fruittelers en onze klanten weten inmiddels dat hier ook de beste kwaliteit vandaan komt. Daar staan wij 100% voor in.

Groot assortiment in webshop groenten en fruit

In onze webshop groenten en fruit vind je een enorm en vers assortiment kwaliteitsartikelen. Uiteraard vind je hier de basisproducten zoals: appels, peren en bananen (en qua groenten: aardappels, sla en uien), maar onze online winkel biedt juist ook producten die niet overal te koop zijn. Zo tref je er tal van exotische fruitsoorten aan, zoals: kiwano, mangistan en kaapse goudbes. Dat maakt online groenten bestellen eenvoudig. En dat tegen aantrekkelijke prijzen. Kijk gerust eens rond.

Zakelijk gezond

Een andere tak van ons bedrijf is de levering van fruit aan de zakelijk markt, het zogenaamde ‘werkfruit’. Op basis van een abonnement krijgt een ondernemer periodiek (wekelijks, maandelijks, enzovoorts) vers fruit geleverd op de zaak. Deze fruitboxen kun je zelf samenstellen. Dus ook zakelijk bestel je je fruit bij Van Alfen fruit uit Ommeren via de webshop groenten en fruit. We leveren door geheel Nederland.

Wil je het gemak van online groenten bestellen ervaren tegen absolute kwaliteitsgarantie? Dan is Van Alfen Fruit u via deze webshop groenten en fruit je graag van dienst. Klik hier om op onze facebookpagina te kijken.