Van Alfen Fruit


Van Alfen Groenten en Fruit is al meer dan honderd jaar een begrip in de Betuwe. Al vele generaties teelt en verkoopt de familie van Alfen diverse soorten fruit. Nadat onze bedrijfsvoering voornamelijk georiënteerd was op het telen van diverse soorten seizoenfruit, zijn wij ons de laatste jaren voornamelijk gaan toeleggen op de verkoop hiervan. Wij leveren 1e kwaliteit groente en fruit aan particulieren en ondernemers. Al onze activiteiten hebben één uitgangspunt, namelijk het leveren van kwaliteit. Dat is wat onze klanten iedere dag van ons kunnen verwachten en waar ze ook op mogen rekenen.

WERKFRUIT

Aan steeds meer bedrijven verkopen wij werkfruit. Dit houdt in dat wij bij uw bedrijf wekelijks vers en 1e kwaliteit fruit
leveren. Voor uw werknemers is dit een gezond en verfrissend tussendoortje dat ook nog eens onbelast aangeboden kan worden.

WAT ZIT ERIN

Ons werkfruit wordt geleverd in een fruitbox. De inhoud van deze box varieert per seizoen en hangt af van de wens van de klant.
U kunt hiervoor denken aan een basisassortiment van appels, peren, sinaasappels, mandarijnen en bananen, aangevuld met seizoenfruit. Het
aantal stuks fruit varieert afhankelijk van uw wens, beginnend bij 50 stuks per week.

HOE WERKT HET

U kunt een abonnement nemen op ons werkfruit. Dit abonnement geldt voor minimaal één maand. Het fruit wordt wekelijks op maandag geleverd
in een fruitbox. Deze box wordt gratis afgeleverd. Uw lege box nemen wij weer mee terug.

PRIJZEN

Onze fruitboxen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, beginnend bij 50 stuks fruit per week. De omvang van uw fruitbox wordt in overleg met u vastgesteld.

Prijzen op aanvraag, facturering per 4 weken.

Ter kennismaking krijgt u bij het aangaan van een abonnement een doos met heerlijk fruit gratis!
Neem gerust contact op voor  een vrijblijvende offerte.

Grootverbruik

Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van het totaalpakket groente en fruit aan horeca, bakkers, slagers en andere grootverbruikers. Korte lijnen en persoonlijk contact zijn daarin ons uitgangspunt. 

Neem gerust contact op voor onze mogelijkheden.