Fruit en groente online bestellen

fruit en groente online bestellen

 

Verse groenten en fruit bestellen vanuit je luie stoel. Dat is nu mogelijk bij Van Alfen Fruit uit Ommeren. En verser dan dit wordt het niet. Ons bedrijf bestaat al ruim 100 jaar en daar zijn we trots op. Sinds jaar en dag staan we met verse groenten en fruit op markten in de Betuwe. Door ons enorme netwerk aan leveranciers en slimme distributie vinden onze verse groenten en fruit de kortste weg van het land naar uw fruitmand.

Nu ook online te bestellen

Hoewel we vooral markten bezoeken in de regio, krijgen we ook veel bestellingen uit heel Nederland. Dat heeft ons doen beslissen om onze groenten en fruit ook online aan te bieden. Dezelfde kwaliteit, eenvoudig te bestellen en snel thuisbezorgd. Sterker nog, bestelt u voor 12.00 uur, dan heeft u uw groente en fruit de volgende dag al in huis. Dat is vrij uniek voor dergelijke versproducten. Ook zijn we heel flexibel met het online bestellen van groenten en fruit. Zo kunt u bestellen in gewicht maar ook per stuk. Zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid groenten en fruit in huis.

Groenten en fruit uit de streek

Naast leverancier van groente en fruit zijn wij zelf ook teler. Met deze achtergrond en onze jarenlange ervaring staat kwaliteit altijd voorop. Waar we kiezen we voor producten uit de streek. De Betuwe staat bekend om z’n fruittelers en onze klanten weten inmiddels dat hier ook de beste kwaliteit vandaan komt. Daar staan wij 100% voor in.

Groot assortiment groenten en fruit

In onze webshop vindt u een enorm assortiment aan groenten en fruit. Uiteraard vindt u hier de basisproducten zoals: appels, peren en bananen (en qua groenten: aardappels, sla en uien), maar onze online winkel biedt juist ook producten die niet overal te koop zijn. Zo vindt u er tal van exotische fruitsoorten, zoals: kiwano, mangistan en kaapse goudbes. En dat tegen aantrekkelijke prijzen. Kijkt u gerust eens rond.

Zakelijk gezond

Een andere tak van ons bedrijf is de levering van fruit aan de zakelijk markt, het zogenaamde ‘werkfruit’. Op basis van een abonnement krijgt een ondernemer periodiek (wekelijks, maandelijks, enzovoorts) vers fruit geleverd op de zaak. Deze fruitboxen kunnen zelf worden samengesteld. Dus ook zakelijk bestelt u uw fruit bij Van Alfen fruit uit Ommeren. We leveren door geheel Nederland.

Wilt u het gemak van online groenten en fruit bestellen tegen absolute kwaliteitsgarantie? Dan is Van Alfen Fruit u graag van dienst.