Verse kersen kopen

Fruit aan huis bezorgd

 

Waar komen de Betuwse kersen vandaan? Op dit moment verkopen wij de soort Kordia. Doordat wij midden in DE kersenstreek van Nederland zitten, hebben wij iedere dag de meest verse en lekkerste kersen van Nederland.

Hoe smaken de Betuwse kersen?

De Kordia is de lekkerste soort die er is. Extra groot, stevig en zoet. Kordia wordt gezien als één van de beste rassen van dit moment. Het ras rijpt tamelijk laat tot laat: in de zesde tot de zevende kersenweek. Wilt u lekkere verse kersen kopen? Dan is de Kordia een aanrader. De Kordia geeft grote tot zeer grote hartvormige bruinrode glanzende vruchten. Het stevige zeer vlezige vruchtvlees heeft een zeer goede aromatische smaak. Weinig gevoelig voor barsten door regen, dus altijd een mooie, egale en glanzende kers in uw bakje of op uw schotel. Een uitstekende keuze als u verse kersen wilt kopen in onze webshop.

Hoe bewaart u kersen?

Kersen zijn niet lang houdbaar, bovendien verliezen ze snel smaak. Verse kersen zijn het lekkerst.Bewaar ze maximaal 4 dagen in de koelkast. Dat is ook de bedoeling van verse kersen kopen. Deze zo vers mogelijk opeten. Dan zijn ze op hun lekkerst. De verse kersen die u bij ons online kunt kopen via www.vanalfenfruit.nl zijn op de dag van verzending geplukt. Zo vers krijgt u ze nergens. Al onze producten zijn supervers en lekker. Is er iets op dit moment niet lekker of uit het seizoen? Dan staat het niet in onze webshop. Op maandag tot en met vrijdag voor 12.00 uur besteld is de volgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag) in huis. Verse groenten en fruit bestellen vanuit uw luie stoel. En dus ook verse kersen kopen. Dat is nu mogelijk bij Van Alfen Fruit uit Ommeren. En verser dan dit wordt het niet. Ons bedrijf bestaat al ruim 100 jaar en daar zijn we trots op. Sinds jaar en dag staan we met verse groenten en fruit op markten in de Betuwe. Door ons enorme netwerk aan leveranciers en slimme distributie vinden onze verse groenten en fruit de kortste weg van het land naar uw fruitschaal. Dat is de zekerheid van verse kersen kopen bij Van Alfen Fruit.

Verse kersen online bestellen

Hoewel we vooral markten bezoeken in de regio, krijgen we ook veel bestellingen uit heel Nederland. Dat heeft ons doen beslissen om onze groenten en fruit ook online aan te bieden. Dezelfde kwaliteit, eenvoudig te bestellen en snel thuisbezorgd. Sterker nog, bestelt u voor 12.00 uur, dan hebt u uw groente en fruit de volgende dag al in huis. Dat is vrij uniek voor dergelijke versproducten. Ook zijn we heel flexibel met het online bestellen van groenten en fruit. Zo kunt u bestellen in gewicht maar ook per stuk. Zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid groenten en fruit in huis.

Groenten en fruit uit de streek

Naast leverancier van groente en fruit zijn wij zelf ook teler. Met deze achtergrond en onze jarenlange ervaring staat kwaliteit altijd voorop. Waar we kiezen we voor producten uit de streek. De Betuwe staat bekend om z’n fruittelers en onze klanten weten inmiddels dat hier ook de beste kwaliteit vandaan komt. Daar staan wij 100% voor in.

• Wij staan voor 100% tevredenheid. U krijgt daarom 100% garantie op uw bestelling
• Voor 12.00 uur besteld de volgende werkdag bezorgd
• Gratis bezorgd vanaf 30,- in de regio (daaronder 3,50 per order)
• Buiten de regio zijn de bezorgkosten 5,95

Wilt u meer weten over dit product of heeft u andere vragen? Wij beantwoorden die graag via onze contactpagina.