Aardappelen online bestellen

Aardappelen online bestellen

Aardappelen online bestellen

Verse aardappelen bestellen vanuit je luie stoel. Dat is nu mogelijk bij Van Alfen Fruit uit Ommeren. En verser dan dit wordt het niet. Makkelijker evenmin voor het aardappelen online bestellen. Ons bedrijf bestaat al ruim 100 jaar en daar zijn we trots op. Sinds jaar en dag staan we met verse groenten en fruit op markten in de Betuwe. Door ons enorme netwerk aan leveranciers en slimme distributie vinden onze aardappelen, verse groenten en fruit de kortste weg van het land naar uw groenten- en fruitmand.

Nu ook aardappelen online bestellen

Hoewel we vooral markten bezoeken in de regio, krijgen we ook veel bestellingen uit heel Nederland. Dat heeft ons doen beslissen om onze aardappelen ook online aan te bieden. Dezelfde kwaliteit, eenvoudig te bestellen en vertrouwd uw aardappelen thuisbezorgd. Sterker nog, bestelt u voor 12.00 uur, dan heeft u uw aardappelen de volgende dag al in huis. Dat is vrij uniek voor dergelijke versproducten. Ook zijn we heel flexibel met het online bestellen van aardappelen, groenten en fruit. Zo kunt u bestellen in gewicht maar ook per stuk. Dat geldt ook voor sommige van onze aardappelsoorten. Zo hebt u altijd de juiste hoeveelheid aardappelen, groenten en fruit in huis.

Aardappelen online bestellen net als groenten en fruit uit de streek

Naast leverancier van aardappelen, groente en fruit zijn wij zelf ook teler. Met deze achtergrond en onze jarenlange ervaring staat kwaliteit altijd voorop. Waar we kiezen we voor producten uit de streek. De Betuwe staat bekend om z’n fruittelers en onze klanten weten inmiddels dat hier ook de beste kwaliteit vandaan komt. Daar staan wij 100% voor in. Dat ervaart u zelf als u overgaat tot aardappelen online bestellen bij ons. Want de aardappelen die wij online aanbieden zijn van uitmuntende kwaliteit en worden met de grootste zorg geteeld. Na de oogst worden de aardappelen onder optimale omstandigheden bewaard, zodat u de meest smaakvolle aardappelen thuisbezorgd krijgt.

Groot assortiment aardappelen, groenten en fruit

In onze webshop vindt u een enorm assortiment aan aardappelen, groenten en fruit. Uiteraard vindt u hier de basisproducten zoals: appels, peren en bananen (en qua groenten: aardappels, sla en uien), maar onze online winkel biedt juist ook producten die niet overal te koop zijn. Zo vindt u er tal van exotische fruitsoorten, zoals: kiwano, mangistan en kaapse goudbes. En dat tegen aantrekkelijke prijzen. Kijkt u gerust eens rond. En geniet van het vooruitzicht van uw online bestelde aardappelen, groenten en fruit. Aardappelen zijn voedzame knollen die groeien aan de wortels van de aardappelplant. Met de rijke aanwezigheid van vezels, vitamines en mineralen geven aardappelen u de energie die u nodig hebt. De eigenschap van een hoog vitamine en mineralen gehalte onderscheidt onze heerlijke aardappelen van pasta en rijst die deze essentiële voedingsstoffen niet bevatten.

Zakelijk gezond

Een andere tak van ons bedrijf is de levering van fruit aan de zakelijk markt, het zogenaamde ‘werkfruit’. Op basis van een abonnement krijgt een ondernemer periodiek (wekelijks, maandelijks, enzovoorts) vers fruit geleverd op de zaak. Deze fruitboxen kunt u zelf samenstellen. Dus ook zakelijk bestelt u uw fruit bij Van Alfen fruit uit Ommeren. We leveren door geheel Nederland. Wilt u het gemak van online aardappelen, groenten en fruit bestellen en deze aan huis bezorgd tegen absolute kwaliteitsgarantie? Dan is Van Alfen Fruit u graag van dienst.