Kersen kopen

zure kersen kopen

Wie houdt er niet van om tijdens de warme zomerdagen een bakje kersen open te trekken? De glimmende kleur, verse aromatische smaak en mooi gevormde vrucht weet menig persoon snel te verleiden om kersen te kopen. Van Alfen Fruit verkoopt en bezorgt deze heerlijke fruitsoort, vanuit de Betuwe, met kwaliteit als ons vaste principe. 

Verse, zoete kersen kopen
Onze Regina kersen zijn grote, donkerrode kersen met een lange steel. Deze kersen worden geplukt in de maanden juni en juli en dat is ook de maand dat je ze op onze website kunt kopen. Doordat ze later rijp worden krijgen deze kersen veel zonuren en dat proef je duidelijk! Kun je niet wachten op de heerlijke zoete smaak van onze kersen? Ontneem jezelf deze ware smaaksensatie niet en koop bij van Alfen Fruit je verse, Betuwse kersen.

Hoelang zijn kersen houdbaar?
Omdat de kers na het plukken snel zijn smaak verliest is het belangrijk om deze snel op te eten. Maar goed, nadat je bij ons verse kersen koopt en deze thuis ontvangt hoeven we je daar waarschijnlijk niet voor aan te sporen. Mocht je jezelf toch kunnen bedwingen om deze kersen op te eten, let dan op. Je kunt de kersen nog maximaal 3 dagen in de koelkast en 2 dagen op de fruitschaal bewaren. Tip van ons: laat de steeltjes aan de kers zitten. Daardoor blijven ze langer houdbaar.

Verser krijg je de kersen niet
De kersen die u bij ons kunt kopen en die bij u bezorgd worden zijn diezelfde dag nog geplukt. Verser kun je je fruit niet ontvangen. En lekkerder dan bij van Alfen fruit krijg je je kersen ook niet. Dankzij onze ruim 100 jaar ervaring met groenten en fruit weten we precies hoe we met fruit, en in het bijzonder jouw gekochte kersen, moeten omgaan. Met kwaliteit als ons grondbeginsel kun je met een gerust hart bij ons je kersen kopen.

Online kersen bestellen
Van Alfen Fruit is vooral op markten in de Betuwe te vinden. Toch krijgen we vanuit het gehele land bestellingen. Daarom zijn we ons ook gaan richten op de online verkoop van fruit. Omdat we iedereen die fruit wil kopen kwaliteit en versheid willen bieden. Zo is het mogelijk om vanaf de bank onze kersen te kopen. Voor je het weet zit je op dezelfde bank deze heerlijke kersen op te eten.

Onze fruitwebshop
Kersen
online bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Koop je je kersen op maandag tot en met vrijdag voor 12:00, dan worden ze de volgende dag bezorgt. In onze webshop staat het gehele assortiment. Kies of je 500 gram of een kilo kersen wilt kopen. Kies het aantal bakjes wat je wilt en voeg je kersen toe aan de winkelwagen. Reken af en we gaan voor je aan het werk!  Als er iets van ons fruit assortiment op dit moment uit het seizoen is worden deze niet in de webshop getoond.

  • Wij staan voor 100% tevredenheid. U krijgt daarom 100% garantie op uw bestelling
  • Voor 12.00 uur besteld de volgende werkdag bezorgd
  • Gratis bezorgd vanaf 30,- in de regio (daaronder 3,50 per order)
  • Buiten de regio zijn de bezorgkosten 5,95 Wilt u meer weten over ons product of heeft u andere vragen? Wij beantwoorden die graag via onze contactpagina.

Wij zijn ook actief op Facebook. Volgt u ons al?